Se poarta rosul din nou

Am vorbit mai demult despre ceasuri cu cadranul verde şi albastru, aşa că, spre a acoperi toate culorile spectrului RGB acum a venit vremea să vedem şi ceasurile cu cadran roşu. am început aşadar să scotocesc internetul şi am găsit câteva piese extrem de frumoase.

Ştiţi că sunt fanul mărcii italiene Meccaniche Veneziane, aşa că nu puteam să încep selecţia ceasurilor cu cardan roşu altfel decât Redentore Rubino, un dress watch automatic, cu cadranul şi cureaua roşi. Nu este un ceas mic, are 40,5 mm, geamul din cristal safir, capac spate transparent şi carcasă din oţel inoxidabil 316L. Îşi păstrează etanşeitatea pena la 100 de metri. Îl vedeţi, în toată splendoarea lui, în fotografia care deschide acest articol.

Orient Sporty

Roşu ca soarele de pe steagul Japoniei este acest Orient Sporty automatic Dacă vă plac ceasurile mari, are 46 de milimetri diametru, atunci asta e pentru voi. Mecanism automatic, geam de cristal mineral, brăţara metalică, 10 ATM rezistenta la apă. La preţul de 1200 de lei este chiar un ceas interesant, bun şi de luat în vacanţă!

Pentru că frumoasele noastre doamne sunt mult mai atente la asortarea accesoriilor cu ţinutele lor, trebuie să vă semnalez şi un ceas de damă roşu! Casio Clasic LTP nici măcar nu e un ceas scump, dar are un frumos cadran roşu şi o brăţară de inox care îi conferă o notă sport. E pus în mişcare de un mecanism quarz, rezista la apă până al 3 ATM şi are o formă dreptunghiulară, ceea ce îl scoate şi mai mult în evidenţă.

Să fie într-un ceas bun!

Mister Nicky

About Mister Nicky

Mister Nicky scrie pe CalatorSauTurist.ro si UnCeasBun.ro Este bloger de travel, fotograf de calatorie si mai nou este pasionat de ceasuri, pasiune din care s-a nascut acest blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *