Si ceasurile calatoresc (P)

Cine mă cunoaşte personal sau îmi urmăreşte şi blogul de travel CalatorSauTurist, ştie foarte bine că tratez fiecare călătorie cu maximă atenţie. Nu las nimic la voi întâmplării, fie că e vorba de traseu, cazări, obiective sau buget. În pregătirea unei călătorii sau vacanţe, asigurarea siguranţei echipamentului foto, video sau de comunicaţii este foarte importantă şi îi acord mereu o atenţie specială.

De curând a apărut o nouă problemă, cum mă asigur că ceasurile mele ajung în siguranţă la destinaţie? Bine, unul e la mână, dar celelalte? Desigur, mă veţi întreba dacă nu e un moft să pleci în vacanţa cu mai multe ceasuri la tine. Normal că e, 100%, dar ce poţi să faci dacă ai luat microbul?Căutând soluţie la problema asta am ajuns la cutiile de ceasuri pentru călătorii de la Madira, ideale pentru ceea ce căutăm eu. Încap în ele trei ceasuri, se închide cu o capsă şi nu e nici foarte mare. Dacă nu vreau să iau la mine trei ceasuri, mai rămâne loc pentru o brăţară sau pentru alte accesorii ale Verei.

Trebuie să admit că, atunci când am avut-o prima oară în mâna mi-a part cam mare, e cât un tele de 300 mm, dar cu siguranţă i se poate face loc fără probleme în bagaje sau chiar în rucsacul foto dacă e cazul. Trebuie să vă mai spun că este făcută din piele artificială, adică nici un animal nu a fost jupuit ca să avem noi în ce să ne plimbăm ceasurile. O găsiţi pe site la Madira şi costă 89 de lei dacă nu o prindeţi la oferta.

Să fie într-un ceas bun!

Mister Nicky

About Mister Nicky

Mister Nicky scrie pe CalatorSauTurist.ro si UnCeasBun.ro Este bloger de travel, fotograf de calatorie si mai nou este pasionat de ceasuri, pasiune din care s-a nascut acest blog.

One Reply to “Si ceasurile calatoresc (P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *