TAG Heuer CARRERA Heuer-02T

Anul acesta, TAG Heuer aniversează 55 de ani de la lansarea celebrului Carrera, ceas devenit forate repede o emblemă a companiei şi puntea de legătură dintre fabricantul elveţian de ceasuri şi lumea sporturilor cu motor. Nu puteau marca mai bine această aniversare decât reeditând acest ceas devenit deja un clasic al colecţiei, iar Baselworld 2018 este momentul perfect pentru aceasta lansarea noului TAG Heuer CARRERA Heuer-02T

De data aceasta, cei de la TAG au ales un design modular, putând fi combinate diferite tipuri de cadrane, carcase – de 43 sau 45 de mm, curele sau brăţări. Carcasele pot fi din aur roz, titan sau oţel inoxidabil lăsând loc unui mare număr de combinaţii. Sunt rezistente la apă până la 100 de metri, deşi menirea principală a ceasului este să stea în jurul pistelor de curse în la fundul mării! 🙂Mecanismul este unul in-house, calibrul Calibre Heuer 02, are 33 de rubine, automatic, cu tuirbillon, certificat cronometru de COSC, cu funcţie de cronograf şi o rezervă de mers de 65 de ore. Funcţionează la 28.800 de vibraţii/oră şi are un diametru de 32 de milimetri. După asamblare, fiecare ceas trece printr-un riguros proces de testare, care durează 21 de zile. Apoi este gata de livrare spre fericitul cumpărător.

Ca orice ceas aniversar şi TAG Heuer CARRERA Heuer-02T se va produce într-o ediţie limitată de 250 de exemplare. Preţurile pornesc de la 15.500 de EURO şi urcă la peste 65.000 pentru cel incrustat cu 68 diamante, de peste 4 carate în total şi cu rama din aur alb de 18k.

Sursa foto: TAG Heuer
Să fie într-un ceas bun!

Mister Nicky

About Mister Nicky

Mister Nicky scrie pe CalatorSauTurist.ro si UnCeasBun.ro Este bloger de travel, fotograf de calatorie si mai nou este pasionat de ceasuri, pasiune din care s-a nascut acest blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *