Noul Longines HydroConquest

Cunoscută serie HydroConquest de la Longines se s-a extins anul acesta la Baselworld cu noi modele, având ca nota distinctivă, rama din ceramică de înaltă calitate. Foarte îndrăgite de scafandrii şi scufundătorii, noile ceasuri respecta în continuare valorile şi tradiţiile Longines în materie de ceasuri pentru scufundări: sunt elegante, etanşe până la 300 de metri (30 ATM), solide şi cu preţuri rezonabile. Cine este în căutarea unui ceas sport elveţian pur sânge, ar trebui să arunce o privire prin colecţia Longines.

Cele două modele noi vin în carcase de 43 sau 41 de milimetri şi arata data, orele, minutele şi secundele, iar versiunea cu cronograf este disponibile numai în carcasa de 41 mm. Geamul este re cristal safir, cheiţa se închide cu filet, la fel ca şi capacul din spate. Arătătoarele sunt acoperite cu Super-LumiNova, iar rama ceramică este foarte rezistenta la zgârieturi şi vine asortată cu culoarea cadranului. Este, dacă te uiţi la fotografii, un ceas sport-elegant.

longines
Longines HydroConquest Grey

Ceasurile sunt echipate cu mecanism L888.2 (derivat din ETA 2892.2) sau L688.2 (ETA A08.L01) pentru cele cu cronograf, au brăţări din oţel inoxidabil sau din cauciuc, asortate în culoare cu cadranelor, care pot fi negre, gri sau albastre. Rezerva de mers este de 64 de ore pentru cel normal şi de 54 de ore pentru cel cu cronograf.

Data lansării pe piaţă şi preţurile nu au fost încă anunţate, dar probabil vor fi undeva în jurul valorii de 1500 de EURO. Vă vom ţine la curent când vom avea noutăţi pe această temă. Până atunci, puteţi găsi câteva modele de Longines HydroConquest pe piaţa românească, la WatchShop.ro, cu preţuri începând de la 4000 de lei.

Să fie într-un ceas bun!
Sursa foto: Longines

Mister Nicky

About Mister Nicky

Mister Nicky scrie pe CalatorSauTurist.ro si UnCeasBun.ro Este bloger de travel, fotograf de calatorie si mai nou este pasionat de ceasuri, pasiune din care s-a nascut acest blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *