Ceasuri de vacanta

Întâmplarea a făcut să mă întâlnesc în weekend cu un prieten iubitor şi el de călătorii şi ceasuri ca şi mine. Din vorbă în vorbă şi din pahar în pahar am ajuns să vorbim despre vacanţe, că doar se apropie sezonul lor şi nu ştiu cum, am ajuns să discutăm despre ce fel de ceasuri sunt potrivite în vacanţă. Câteva sticle de bere mai încolo aveam realizat portretul robot al ceasului de vacanţă, îl puteţi citi mai jos.

5 calităţi ale ceasului de vacanţă ideal

Depinde foarte mult de ce fel de vacanţă ai în minte, dar pentru romanul obişnuit, care vrea la mare, la ceva plajă poate şi un pic de snorkeling sau scuba, care visează la un concediu relaxat pe malul Mării Mediterane sau Ionice, principalele caracteristici asupra cărora am căzut de acord sunt următoarele:

– Să reziste la apă minim 100 de metri sau chiar 200, mai mult nu că începe să devină scump.
– Să aibă o brăţară metalică care să nu rămână mult timp udă şi să nu se deterioreze.
– Mecanism quarz sau automatic – nu vrei sa mai ai şi în vacanţă grija întoarcerii ceasului!
– Nu ar fi rău să aibă şi ceva rezistenţa a şocuri, că nu se ştie la ce încercări e supus în timpul vacanţei! 😉
– Nu în ultimul rând, să nu coste cât vacanţă în sine… sau cât două!

În căutarea ceasului de vacanţă perfect

Acum, dacă avem portretul robot al ceasului de vacanţă perfect, haideţi să găsim şi câţiva suspecţi!

Vostok Amfibia Army

Vostok Amfibia poate fi o alegere interesantă, este automatic, etanş până la 20 ATM, bezel rotativ, solid şi rezistent ca orice ceas rusesc. Stă bine şi la capitolul preţ, costând doar 590 de lei la ora10.ro Dacă urmăriţi ofertele s-ar putea să îl găsiţi şi mai ieftin.

Şi Casio are o ofertă interesantă, un ceas sport cu quarz, design frumos, etanş tot până la 20ATM. Are brăţara metalică şi bateria îl ţine vreo 3 ani. Preţul este unul decent, 300 de lei la watchshop.ro

Swiss Military Navy Diver

Dacă doriţi ceva mai sofisticat, Swiss Military vă aşteaptă cu un ceas din clasa Navy Diver, tot quarz, cu 13 rubine, are şi cronograf şi o a doua zonă orară în dreptul orei 6. Este etanş tot până la 200 de metri şi îl găsiţi cu 1800 de lei tot la watchshop.ro

Să fie într-un ceas bun!

Mister Nicky

About Mister Nicky

Mister Nicky scrie pe CalatorSauTurist.ro si UnCeasBun.ro Este bloger de travel, fotograf de calatorie si mai nou este pasionat de ceasuri, pasiune din care s-a nascut acest blog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *